Coach Enise

Enise Avci - Holistische Persoonlijke OntwikkelingsCoach

Enise is een holistisch coach die cliënten op een allesomvattende manier ondersteunt. Ze hecht veel belang aan alle aspecten van het leven van haar cliënten, inclusief fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten.

Ze vergelijkt het mentale en het emotionele als het "wetenschappelijke" en het "spirituele" en ze bouwt een brug tussen deze twee om een gezonde balans te creëren.

Met haar achtergrond en opleiding in mental coaching, business coaching en imago coaching (styling), heeft Enise een stevige basis om mensen te helpen hun volle potentieel te ontwikkelen.

Enise begon zo'n 10 jaar geleden met het ontwikkelen van haar eigen creativiteit als sieradenontwerpster. In eind 2018 opende ze haar eigen zaak in hartje Gent. Na anderhalf jaar werd de wereld plotseling stilgezet.

Dit keerpunt leidde haar naar waar ze goed in is en waar ze zich verder in wil ontwikkelen - het helpen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Gedurende de jaren heeft Enise mensen geholpen om zichzelf beter te leren kennen, hun levenspad beter te begrijpen en de beste versie van zichzelf te worden.

Ze is toegewijd aan het begeleiden van cliënten op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Coach Enise